Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Edmund Černá Zmije

18. 2. 2011 6:53
Motivy k diskutování jsou různé

Ale anonymitu bych diskuzím nevyčítal. Nevíte kdo jsou ti lidé a nevíte proč si udržují anonymitu. Jaké mají známé, příbuzné, kolegy v práci.

-

Já se naopak divím lidem, kteří jsou kdekoli ochotni zanechat svůj podpis. Připadá mi to spíše naivní než statečné. Navíc to nic neřeší. Opravdu potřebujete vědět, že člověk, který s vámi nesouhlasí, se jmenuje Karel Vomáčka a bydlí v Budějicích?

-

Příklad: Karel Vomáčka z Budějic je ateista, ale před babičkou předstírá, že je katolík, chodí s ní do kostela na mše. Babičku by ranilo, kdyby jí Karel řekl pravdu. Má se v diskuzích na netu o náboženství podepisovat? Díky anonymitě vám lidé napíší,co si doopravdy myslí. Chcete pravdu nebo nějakou učesanou a stravitelnou lež?

0 0
možnosti

Bílá paní

18. 2. 2011 13:02
Re: Motivy k diskutování jsou různé

Mně je také bližší sladká anonymita -na druhou stranu, všiml jste si, jak se uklidnily diskuze na novinky.cz po té, co museli diskutující zveřejnit své pravé jméno?

0 0
možnosti

oldiess

21. 2. 2011 14:21
Re: Motivy k diskutování jsou různé

stopro souhlasím, ve vlaku či v busu si často pokecám celou cestu, aniž bychom měli potřebu se představovat se spolucestujícími,aleobčas to skončí výměnou mailové adresy. Ovšem pokud bloger napíše a dokáže třeba výsledkovou listinou,  že skočí do výšky dva metry, a diskutující mu třeba rok v každé jeho diskusi tvrdí, že sám skočí dva metry deset,tak by se už představit měl, aby si to bylo možno ověřit, jestli fakt těch deset cenťáků nad 2 m dá. JInak je pak opravdu za šaška.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1831x

Seznam rubrik